Serveis

Quiromassatge

Quiromassatge vol dir literalment  “massatge amb les mans”. 
 
És un conjunt de tècniques que fan servir les mans del massatgista com a eina per a tractar al pacient de diferents mals físics i que sovint, es complementa amb altres teràpies com l’acupuntura i la homeopatia. 

En què consisteix?

El quiromassatge consisteix en realitzar massatges amb les mans als punts del cos on el pacient té el mal o en aquells punts específics que siguin claus per aconseguir l’objectiu.

Beneficis

Les tècniques aplicades poden influïr en diferents parts de l’organisme.

  • Pell: es veu beneficiada a l’arossegar cèl·lules mortes amb cada moviment de les mans del massatgista. A més, l’ús habitual d’olis o cremes per a practicar el massatge ajuda a millorar i cuidar la pell.  
  • Aparell circulatori: millora la circulació sanguínia i per tant, l’aportació de nutrients a les cel·lules i als teixits. Això fa que també sigui ideal per a les persones amb problemes de pesadesa a les cames. 
  • Sistema limfàtic: el massatge afavoreix l’arrossegament de substàncies de desfet, pel que ajuda al bon funcionament de la resta de sistemes i òrgans del cos. 
  • Sistema nerviós: el quiromassatge té un efecte relaxant en la majoria de les seves accions, tot i que hi ha algunes manipulacions que poden tenir efecte estimulant.
  • Sistema múscul-esquelètic: els moviments amb finalitat relaxant i descontracturant que s’hi practica fa qeu aquest massatge permeti alleugerar dolors que afecten aquest sistema. 

Quiromassatge

Acupuntura

Shiatsu

Reflexoteràpia

Drenatge Limfàtic

Pedres calentes

Massatge Kovido

Pressoteràpia

Massatge Gotes de pluja

Massatge Gotes de pluja

Acupuntura

Shiatsu

Reflexoteràpia

Drenatge Limfàtic

Ioga

Massatge Kovido

Pedres calentes

L'Art del Massatge

C. Josep Tarradellas, 17-19
La Girada
Vilafranca del Penedès
08720 Barcelona

lartdelmassatge@gmail.com

627 864 052 (Pilar)

660 18 75 98 (Maria)