Serveis

Shiatsu

És una tècnica d’origen japonés i descendent de la tradició China, una teràpia on s’apliquen pressions amb el polze i palmell de la ma, localitzades en punts específics amb la finalitat alleujar el dolor, regular les funcions del cos i promoure la salut.

Aquesta tècnica busca harmonitzar l’energia vital que circula pel cos, anomenada “qi” o “ki”, i estimular la capacitat de recuperació del propi organisme.

En què consisteix?

Tanmateix com l’acupuntura el shiatsu es basa amb el principi pel qual l’estat de salut d’una persona vindrà determinat en gran mesura per com flueixi l’energia vital al llarg del seu cos, a través d’uns canals denominats meridians.

Tenint això en compte al aplicar una certa pressió sobre aquests meridians amb les palmes i dits de les mans, sobretot els polzes, es pot reconduir i millorar la circulació de l’energia i per tant, millorar la salut.

Aquest massatge no s’imparteix sobre una camilla sinó a sobre d’un futon, llit tradicional japonès, on és més fàcil de realitzar les pressions pel professional sobre la persona. Aquesta tècnica es realitza amb roba còmode i sense cremes ni olis.

Beneficis

El Shiatsu no només s’utilitza com a mètode de sanejament, sinó també com a mètode de prevenció per mantenir el cos amb un nivell d’energia òptim.

Se centra en tractar l’individu holísticament al restaurar l’energia del cos, el qual serà capaç d’aquesta manera de sanejar-se per si sol a nivell mental, emocional i físic.

Aquest massatge està indicat especialment per problemes com:

  • Dolors musculars, dolors esquena, lumbàlgies o ciàtiques, entre altres.
  • Ansietat, insomni, estrès, depressió o estats de nerviosisme.
  • Migranyes i mals de cap.
  • Fatiga i agotament crònics.
  • Problemes gastrointestinals.
  • Transtorns relacionats amb la menstruació i la menopausia.
  • Artritis.

Quiromassatge

Acupuntura

Massatge Gotes de pluja

Reflexoteràpia

Drenatge Limfàtic

Massatge Kovido

Pedres calentes

Quiromassatge

Acupuntura

Massatge Gotes de pluja

Reflexoteràpia

Drenatge Limfàtic

Ioga

Massatge Kovido

Pedres calentes

L'Art del Massatge

C. Josep Tarradellas, 17-19
La Girada
Vilafranca del Penedès
08720 Barcelona

lartdelmassatge@gmail.com

627 864 052 (Pilar)

660 18 75 98 (Maria)