Serveis

Reflexoteràpia podal

La reflexoteràpia  és una eina terapèutica mil·lenària. Les mans i els peus han estat punts de gran interès terapèutic en diferents cultures.

Segons la teoria de les zones reflexes, contemplem el peu com un holograma en el qual hi queda representada la persona.

El peu es divideix en tres zones de forma transversal:  la zona del cap, la del tòrax i l’abdomen. I de forma molt precisa es pot situar cada òrgan o sistema dins aquestes zones.

En què consisteix?

La reflexoteràpia es basa en realitzar una sèrie de pressions i moviments amb els dits sobre les zones de sobrecàrrega que apareixen en el peu i que mantenen una relació amb algun trastorn físic o emocional.

Beneficis

Un dels mecanismes d’acció de la TZR (Teràpia de zones reflexes) es basa en fonaments neurofisiològics, on el sistema vegetatiu participa a traves de les seves fibres nervioses cutiviscerals. Mitjançant la pressió i el tacte s’aconsegueix una interconnexió entre el sistema perifèric i el sistema nerviós central que harmonitza les funcions fisiològiques i promou una resposta de relaxació.

La Reflexoteràpia, és més que un simple massatge, és també una mitjà de comunicació amb l’altre a través del tacte, alhora que ens ajuda per alliberar emocions. Tanmateix també és un mitjà per retrobar el benestar.

Quiromassatge

Acupuntura

Shiatsu

Massatge Gotes de pluja

Drenatge Limfàtic

Massatge Kovido

Pedres calentes

Quiromassatge

Acupuntura

Shiatsu

Massatge Gotes de pluja

Drenatge Limfàtic

Ioga

Massatge Kovido

Pedres calentes

L'Art del Massatge

C. Josep Tarradellas, 17-19
La Girada
Vilafranca del Penedès
08720 Barcelona

lartdelmassatge@gmail.com

627 864 052 (Pilar)

660 18 75 98 (Maria)