Serveis

Massatge de pedres calentes

El massatge de pedres calentes és una teràpia de massatge que implica l’ús de pedres llises i rodones de diferents mides, que s’escalfen a una temperatura segura i es col·loquen estratègicament sobre el cos del receptor.

Utilitza les pedres com a eina per realitzar un massatge relaxant i profund als músculs del pacient. Les pedres són típicament de basalt, una pedra volcànica que reté el calor durant un temps prolongat.

En què consisteix?

El massatge de pedres calentes és una tècnica de massatge que utilitza pedres de basalt calentes per aplicar pressió i calor al cos. A continuació, es detalla el procés del massatge de pedres calentes:

 1. Preparació: El massatgista escalfa les pedres de basalt a una temperatura segura en aigua calenta o en un aparell específic per a pedres calentes.

 2. Col·locació de les pedres: El massatgista col·loca les pedres calentes en punts específics del cos, com ara la columna vertebral, les mans, els peus i altres punts de pressió clau. Les pedres actuen com a radiadors i transmeten calor al cos, que ajuda a relaxar els músculs i millorar la circulació sanguínia.

 3. Massatge amb les pedres: El massatgista utilitza les pedres com a eina per realitzar el massatge, deslitzant-les suavement per la pell i aplicant pressió a les àrees tensades. Les pedres són llises i rodones, la qual cosa ajuda a que llisquin suavement sobre la pell i músculs.

 4. Integració d’altres tècniques de massatge: El massatgista pot integrar altres tècniques de massatge tradicionals, com l’acupressió i el massatge suec, per proporcionar una experiència de benestar completa.

El massatge de pedres calentes és una tècnica relaxant que pot ajudar a reduir l’estrès, alleujar el dolor muscular i millorar la circulació sanguínia. No obstant, si tens alguna condició de salut, és important que parlis amb el teu metge abans de provar aquesta tècnica.

Beneficis

 
El massatge de pedres calentes té una gran quantitat de beneficis per al cos i la ment. A continuació, es detallen alguns dels avantatges més rellevants del massatge de pedres calentes:
 
 • Reducció de l’estrès i l’ansietat: El massatge de pedres calentes pot ajudar a relaxar el cos i la ment, reduint l’estrès i l’ansietat. Això pot tenir un impacte positiu en la salut mental i física.
 • Millora de la circulació sanguínia: Les pedres calentes s’utilitzen per aplicar calor al cos, el que ajuda a millorar la circulació sanguínia i oxigenar els teixits del cos.
 • Alleujament del dolor muscular: El massatge de pedres calentes pot ajudar a alleujar el dolor muscular i la tensió, relaxant els músculs i millorant la flexibilitat.
 • Millora de la qualitat del son: El massatge de pedres calentes pot ajudar a relaxar el cos i la ment, millorant la qualitat del son i ajudant a dormir millor.
 • Millora de la salut de la pell: El massatge de pedres calentes també pot millorar la salut de la pell, estimulant la circulació sanguínia i la producció de col·lagen i elastina.
 • Estimulació del sistema limfàtic: El massatge de pedres calentes també pot ajudar a estimular el sistema limfàtic, eliminant les toxines i millorant la salut general del cos.
 • Reducció de la inflamació: El massatge de pedres calentes també pot ajudar a reduir la inflamació, relaxant els músculs i millorant la circulació sanguínia.

En resum, el massatge de pedres calentes és una tècnica de massatge relaxant que pot oferir una gran quantitat de beneficis per a la salut mental i física del pacient.

Quiromassatge

Acupuntura

Shiatsu

Reflexoteràpia

Drenatge Limfàtic

Massatge Kovido

Massatge Gotes de pluja

Quiromassatge

Acupuntura

Shiatsu

Reflexoteràpia

Drenatge Limfàtic

Ioga

Massatge Kovido

Massatge Gotes de pluja

L'Art del Massatge

C. Josep Tarradellas, 17-19
La Girada
Vilafranca del Penedès
08720 Barcelona

lartdelmassatge@gmail.com

627 864 052 (Pilar)

660 18 75 98 (Maria)