Serveis

Massatge gotes de pluja

El massatge gotes de pluja és una tècnica de massatge relaxant que combina l’ús d’oli calent i el moviment suau de les mans per simular la sensació de gotes de pluja caient sobre la pell.

En què consisteix?

El terapeuta aplica oli calent sobre el cos del receptor i utilitza les mans per realitzar moviments suaus i repetitius per imitar la sensació de gotes de pluja. Aquest massatge pot ajudar a reduir la tensió muscular, promoure la relaxació i millorar el benestar general. A més, el massatge gotes de pluja és una tècnica suau que és adequada per a totes les edats i nivells de salut.

Beneficis

El massatge gotes de pluja pot tenir diversos beneficis per a la salut i el benestar, entre els quals es troben:

  • Relaxació muscular: La tècnica suau de les gotes de pluja pot ajudar a relaxar la tensió muscular i reduir l’estrès.

  • Millora del benestar emocional: El massatge gotes de pluja pot ajudar a promoure la sensació de benestar i millorar l’estat d’ànim.

  • Estimulació del sistema circulatori: El moviment suau de les mans pot ajudar a estimular el flux sanguini i millorar la circulació.

  • Millora de la flexibilitat: El massatge gotes de pluja pot ajudar a alleujar la rigidesa muscular i millorar la flexibilitat.

  • Reducció del dolor: La relaxació muscular i la millora de la circulació sanguínia poden ajudar a reduir el dolor associat amb les tensions musculars.

  • Millora de la qualitat del son: El massatge gotes de pluja pot ajudar a relaxar el cos i la ment, promoure la son i millorar la qualitat del descans nocturn.

En general, el massatge gotes de pluja és una tècnica suau i relaxant que pot ajudar a promoure el benestar general del cos i la ment.

Quiromassatge

Acupuntura

Shiatsu

Reflexoteràpia

Drenatge Limfàtic

Massatge Kovido

Pedres calentes

Quiromassatge

Acupuntura

Shiatsu

Reflexoteràpia

Drenatge Limfàtic

Ioga

Massatge Kovido

Pedres calentes

L'Art del Massatge

C. Josep Tarradellas, 17-19
La Girada
Vilafranca del Penedès
08720 Barcelona

lartdelmassatge@gmail.com

627 864 052 (Pilar)

660 18 75 98 (Maria)