Serveis

Pressoteràpia

La pressoteràpia és un tractament que utilitza una màquina especial per aplicar pressió controlada en diferents parts del cos, amb l’objectiu de millorar la circulació sanguínia i limfàtica, reduir la retenció de líquids i eliminar toxines.

En què consisteix?

El procediment consisteix en utilitzar cobertors especials que s’ajusten a les diferents zones del cos (cames, braços, abdomen, etc.) i que inflen i desinflen de manera rítmica i controlada per aplicar una pressió alternada. Això ajuda a estimular el flux sanguini i la circulació de la limfa, millorant la oxigenació de les cèl·lules i eliminant les toxines del cos.

Beneficis

La pressoteràpia és un tractament estètic no invasiu que utilitza la pressió d’aire per millorar la circulació sanguínia i limfàtica. Aquí us deixo 3 beneficis de la pressoteràpia:

  • Millora la circulació sanguínia i limfàtica: La pressoteràpia ajuda a millorar la circulació sanguínia i limfàtica del cos, que ajuda a reduir la retenció de líquids i a prevenir o tractar la cel·lulitis. La pressió d’aire ajuda a empènyer els líquids cap a les zones on es poden eliminar més fàcilment. 
  • Redueix la inflamació i la sensació de pesadesa: La pressoteràpia ajuda a reduir la inflamació i la sensació de pesadesa a les cames i als peus. Això pot ser útil per a aquelles persones que passen moltes hores de peu o que tenen una mala circulació sanguínia.
  • Ajuda a relaxar el cos i a reduir l’estrès.

Quiromassatge

Acupuntura

Shiatsu

Reflexoteràpia

Drenatge Limfàtic

Pedres calentes

Massatge Kovido

Quiromassatge

Acupuntura

Shiatsu

Reflexoteràpia

Drenatge Limfàtic

Ioga

Massatge Kovido

Pedres calentes

L'Art del Massatge

C. Josep Tarradellas, 17-19
La Girada
Vilafranca del Penedès
08720 Barcelona

lartdelmassatge@gmail.com

627 864 052 (Pilar)

660 18 75 98 (Maria)